Marturiile clientilor

excelent! prompt. livrare rapida. recomand

C. C., 20 ian 2021

Apreciez diversitatea berilor de pe site, faptul ca fiecare bere e link-uita cu evaluarea de pe Untappd (asta mi se pare cel mai cool si un plus fata de restul magazinelor online similare). M-am bucurat sa gasesc brand-uri noi si preturi accesibile (ofertele/reducerile clar sunt un factor important in plasarea oricarei comenzi). Timpul de livrare a fost ok, berile impachetate corespunzator, am primit informatii legate de fiecare pas/status aferent comenzii, lucru foarte normal, dar care pare sa lipseasca la alti comercianti (sau nu e la fel de bine pus la punct). Ideea de a primi ceva extra la o achizitie, mi se pare o atentie deosebita la detalii (nu valoarea conteaza, ci intentia - in cazul acesta, acel pachet cu crackers bonus, nu doar ca a surprins placut, dar a fost extraordinar de gustos si inedit). Evident ca voi mai comanda de aici, per total am avut o experienta foarte buna.

Florina S., 18 ian 2021

Selectie buna si variata de beri artizanale, multe chiar exclusive si importuri interesante accesibile ca pret. Livrarea rapida in Bucuresti a fost...rapida, in fix 2 ore putandu-ma bucura de produsele comandate. Recomand si revin cu incredere, si sper sa ne revedem in curand si fizic in bar!

Catalin L., 17 ian 2021

Felicitări pentru pachetele Maltgarden - foarte reușite berile, la niște prețuri chiar decente pentru bere craft de import.

Andrei M., 15 ian 2021

Am apreciat mereu berea si recomandarile primit la berarie. Berea e la feel de buna si online (e o idee foarte buna ca ati ales sa o faceti disponibila si in modul asta), recomandarile imi lipsesc dar asteptam vremuri mai bune. :)

Cristian Z., 03 ian 2021