AM REVENIT!

AM REVENIT!
Sa „halbele sus”? Sau sa gustam cate un pic, pic, pic? Oricum ar fi, AM REVENIT!

Gabroveni 61. Atat trebuie sa stii, daca iubesti berea artizanala, berile cu gust, istorie, inovatie... Ok, poate vrei sa stii mai multe, asa ca citeste pana la capat si, daca nu am raspuns deja aici, ne dai un mail si iti spunem orice iti doresti sa stii. Dar, deocamdata, vrem sa anuntam, sa strigam (de bucurie), sa transmitem prin toate megafoanele ca am revenit! FIZIC! 

Adica putem sa ne imbratisam, sa ciocnim, sa vorbim pe indelete, sa descoperim impreuna, sa ne punem la curent cu cele mai obscure sau spectaculoase beri descoperite in ultima vreme. Si, sa nu uitam, sa bem un draught. Oricare dintre cele 20 – si trebuie sa vii destul de des, pentru ca o parte sunt doar beri „guest”, pe care le tot schimbam. Dar vor fi mereu in jur de 20, asta e batut in cuie. Daca bate vreun vant favorabil, poate mai multe. Dar, daca vii azi, avem 20 beri la halba / pinta / pahar, numai bune de orice, de la potolit setea la tripuri beeredelice ale papilelor. Scuze ca inventam cuvinte, dar cam asa ne simtim acum, beeredelici. Sau beer-edenici. Nu trebuie nici sa va faceti probleme legate de temperatura de servire – toate butoaiele stau cuminti in camera de frig. Da, avem o camera separata pentru a ne asigura ca fiecare bere este perfect pastrata si este servita exact asa cum trebuie.

Restul selectiei a ramas la fel de generoasa, ba chiar un pic mai mare decat in primul pub – gasiti totul pe www.la100deberi.ro/info/meniu-pub. Ca veni vorba despre noul loc – singura diferenta este ca acum avem aproape de doua ori mai mult spatiu. Adica incapem de doua ori mai multi prieteni, ne distram de doua ori mai mult, facem totul x2. Cand vom fi ajuns la capacitate maxima, vom avea cea mai mare terasa de bere craft din Romania. 

Si avem, din nou, un meniu de mancare potrivit cu o berarie. Totul in parteneriat cu EtnoFood, ca sa stiti ce mancati si sa va bucurati din plin de gusturi autentice. De la gustarele specifice (masline panetate, biscuiti din boasca de bere etc.) la sandwichuri si platouri cu carne la garnita, pastrama, muschi de vita sau carne de pui. Delicioase, ne-au zis clientii.

La final, ca sa fii pe deplin recompensat, daca esti mare iubitor de bere si, implicit, utilizator Untappd, avem primul Badge din Romania! La fiecare 5 Check-in castigi un nivel! Desi, suntem convinsi, sa gusti si sa-ti notezi propriile descrieri o sa fie mult mai intresant...

Cum spuneam: Gabroveni 61. Intrebari la fata locului, printre draught-uri, sau pe mail, la contact@100deberi.ro. Va asteptam!
Taguri:

Comentarii