Marturiile clientilor

excelent! prompt. livrare rapida. recomand

C. C., 20 ian. 2021

Apreciez diversitatea berilor de pe site, faptul ca fiecare bere e link-uita cu evaluarea de pe Untappd (asta mi se pare cel mai cool si un plus fata de restul magazinelor online similare). M-am bucurat sa gasesc brand-uri noi si preturi accesibile (ofertele/reducerile clar sunt un factor important in plasarea oricarei comenzi). Timpul de livrare a fost ok, berile impachetate corespunzator, am primit informatii legate de fiecare pas/status aferent comenzii, lucru foarte normal, dar care pare sa lipseasca la alti comercianti (sau nu e la fel de bine pus la punct). Ideea de a primi ceva extra la o achizitie, mi se pare o atentie deosebita la detalii (nu valoarea conteaza, ci intentia - in cazul acesta, acel pachet cu crackers bonus, nu doar ca a surprins placut, dar a fost extraordinar de gustos si inedit). Evident ca voi mai comanda de aici, per total am avut o experienta foarte buna.

Florina S., 18 ian. 2021

Selectie buna si variata de beri artizanale, multe chiar exclusive si importuri interesante accesibile ca pret. Livrarea rapida in Bucuresti a fost...rapida, in fix 2 ore putandu-ma bucura de produsele comandate. Recomand si revin cu incredere, si sper sa ne revedem in curand si fizic in bar!

Catalin L., 17 ian. 2021

Felicitări pentru pachetele Maltgarden - foarte reușite berile, la niște prețuri chiar decente pentru bere craft de import.

Andrei M., 15 ian. 2021

Am apreciat mereu berea si recomandarile primit la berarie. Berea e la feel de buna si online (e o idee foarte buna ca ati ales sa o faceti disponibila si in modul asta), recomandarile imi lipsesc dar asteptam vremuri mai bune. :)

Cristian Z., 03 ian. 2021

Comunicare f buna. Foarte prompți in pregătirea comenzii. Voi reveni cu plăcere

Valentin P., 02 ian. 2021

O varietate de beri, pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Promptitudine in livrare si fara deteriorari. Keep up the good work!

Gabriel M., 13 dec. 2020

Pachetul a sosit in siguranta, ambalat foarte bine. Am primit cadou doua suporturi de pahar cu Metallica, treaba care m-a distrat, m-am simtit "ghicit" in ce priveste una dintre trupele pe care le apreciez. Un alt mic cadou binevenit, care se va regasi intre cele cumparate intr-o urmatoare comanda. Multumesc!

Lucian M., 11 dec. 2020

The best beers... it was a godsend!

Nicoleta, 10 dec. 2020

Am avut o problema in legatura cu coletul, am primit alta comanda, insa a doua zi am primit comanda mea si au ridicat coletul gresit. Cu toate acestea am recomandat site-ul si altor prieteni si cu siguranta si eu voi mai comanda pe viitor de pe site, pentru ca aveti o diversitate mare de beri si site-ul este structurat bine. Multumesc!

Ionel O., 08 dec. 2020

Foarte multumit; chiar daca au fost niste probleme cauzate de curier, personalul magazinului a remediat in cel mai scurt timp problema.

Razvan B., 08 dec. 2020

o gama extrem de larga si diversa, preturi bune, calitate superioara

Popovici C., 06 dec. 2020

Ma chinuiam de ceva vreme sa comand bere craft din Romania, fara rezultat. Asta pana saptamana trecuta, cand La 100 de Beri a solutionat problema. Am primit coletul in Praga la doar patru zile de la expediere, in stare intacta. Multumesc La 100 de Beri pentru promptitudine si profesionalism! Cu siguranta vom mai comanda.

Alexandru D., 03 dec. 2020

Foarte multumita comanda a ajuns foarte repede. Recomand!

Daniela P., 30 nov. 2020