Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.la100deberi.ro.

Site-ul www.la100deberi.ro este operat de societatea SC AB CRAFT DELIVERY SRL, cu sediul in Bd. Timisoara, nr.52, Corp Cladire B60, Bucuresti, sector 6, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/10577/27.08.2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.la100deberi.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.la100deberi.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul www.la100deberi.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.la100deberi.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.la100deberi.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.la100deberi.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.la100deberi.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.la100deberi.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@la100deberi.ro

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

www.la100deberi.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in site-ul www.La100deberi.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urma fiind responsabil de actiunile minorului si poate raspunde de orice dauna produsa site-ului sau proprietarului site-ului.

Responsabilitati si garantii privind produsele si serviciile 

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de declaratii de conformitate/garantie ale producatorilor. www.la100deberi.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

www.la100deberi.ro respecta garantia legala de conformitate si garantia comerciala. Aceste garantii oferite de www.la100deberi.ro nu pot depasi garantiile derivate din declaratii de conformitate/garantie oferite de producatorii insasi. In cazul unor neconformitati fara echivoc la livrare si care pot fi constatate fara a afecta continutul produselor sau a altor elemente de comercializare (ex: eticheta, timbre fiscale, ambalaj, s.a.) www.la100deberi.ro isi asuma obligatia de a inlocui produsul / produsele astfel constatate.

Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.la100deberi.ro. Politica de preturi

AB Craft Delivery SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.la100deberi.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal disponibila in contul online sau transmisa pe mail, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare. AB Craft Delivery SRL este o societate platitoare de TVA.

AB Craft Delivery SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Politicii de rambursare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca au fost deteriorate in timpul transportului. In cazul spargerii/deteriorarii produsului in timpul transportului, AB Craft Delivery SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe prorpria raspundere (va acoperi transportul returului si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.la100deberi.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Se va achita si taxa suplimentara de 5 lei afisata pe website si la nivelul comenzii. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul. Aceasta metoda de plata este disponibila doar pentru comenzile in valoare de pana la 1000 de lei.

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata prin serviciul LibraPay oferit de Libra Internet Bank, companie prin intermediul careia se realizeaza plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

- Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele la100deberi.

Garantarea serviciului de plata online cu cardul:

-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele LibraPay. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că LibraPay nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Modalitati de transport

www.la100deberi se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door sau pick-up. In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

www.la100deberi va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei si international in urmatoarele tari: Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Slovenia, Croatia, Spania, Portugalia, Estonia, Austria, Germania, Danemarca, Letonia, Lituania, Italia, Olanda, Suedia, Elvetia, Grecia, Franta, Luxembourg, Belgia, Finlanda si Irlanda.

Orice comanda plasata in intervalul de Luni ora 12:01 pana Joi ora 12:00, va fi procesata si expediata in ziua de Joi, iar comenzile plasate in intervalul de Joi ora 12:01 pana Luni ora 12:00 vor fi procesate si expediate in ziua de Luni.

www.la100deberi (la100deberi.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

ROMANIA

1. Livrare standard, Luni-Vineri, Livrare in 1-2 zile lucratoare

  • Intre 0 si 199 RON - 15 RON
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199 RON

2. Ridicare colet, Luni-Vineri, max5Kg/colet Livrare in 1-2 zile lucratoare

Pentru coletele cu greutate pana la 5kgmetoda de livrare ce consta in ridicarea personala din locatiile de pick-up din reteaua Coletaria. Se selecteaza locatia din zona in care se doreste ridicarea, clientul primeste un mesaj cu un cod pentru ridicarea coletului, iar in fiecare zi acesta este anuntat cate zile mai are la dispozitie pentru ridicarea comenzii.Comenzile se livreaza la locatiile de pickup in 1-2 zile lucratoare si raman in locatie maxim 5 zile lucratoare.

  • Intre 0 si 199 RON – 8 RON
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199 RON

3. Livrare Rapida, in max2h, Luni-Vineri, 12:00-16:00

Pentru coletele cu greutate pana la 9Kg - metoda de livrare oferita prin intermediul serviciului de curierat rapid BeeFast pentru adresele de livrare din Bucuresti si Ilfov.

  • Bucuresti - 30 RON
  • Ilfov - 48 RON

4. Ridicare din magazin, Luni-Vineri, in programul de functionare 12:00-16:00 la punctul nostru de lucru din Bd.Timisoara, nr.52, sector 6, Bucuresti.

Important: In luna decembrie, fiind o luna in care companiile de curierat sunt foarte aglomerate, pot interveni mici intarzieri (intre 1 si 3 zile).

Recomandare: Pentru livrare la cu ridicare personala din pick-up pointurile noastrse recomanda plata inainte prin partenerul nostru de procesare a platii on-line, LibraPay.ro si ridicarea ulterioara a comenzii.

INTERNATIONAL - Livrarea internationala este valabila doar prin plata online. In cazul in care greutatea coletului depaseste 10kg (echivalentul a 25 de produse) produsele vor fi impachetate in colete suplimentare, fiecare dintre acestea generand acelasi cost de livrare ca primul colet, conform grilei de mai jos (Exemplu: Livrare Europa zona 1 - comanda 48 de produse, vom impacheta in 2 colete pana in 10kg fiecare, costul de livrare - 2 x 35 lei =70 lei)

1. Livrare Europa Zona 1, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 3-5 zile lucratoare - 35 RON

Zona 1 - Ungaria, Bulgaria, Slovacia

2. Livrare Europa Zona 2, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 3-5 zile lucratoare- 45 RON

Zona 2 - Cehia, Polonia, Slovenia, Croatia

3. Livrare Europa Zona 3, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 6-10 zile lucratoare - 65 RON

Zona 3 - Spania, Portugalia, Estonia, Austria, Germania, Danemarca, Letonia, Lituania

4. Livrare Europa Zona 4, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 6-10 zile lucratoare - 80 RON

Zona 4 - Italia, Olanda, Suedia, Elvetia, Grecia

5. Livrare Europa Zona 5, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 6-10 zile lucratoare - 90 RON

Zona 5 - Franta, Luxembourg, Belgia, Finlanda, Irlanda


Retur

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.la100deberi.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.la100deberi.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

Date contact

AB Craft Delivery SRL

Bd. Timisoara, nr.52, Corp Cladire B60, Bucuresti, sector 6

Telefon: 0766681658 (Luni - vineri 9:00 - 18:00)

Email: contact@la100deberi.ro

(timp de raspuns - maxim 72 h - pentru orice fel de sugestie, reclamatie sau intrebare ce doriti sa o adresati)

Numar Registrul Comertului: J40/10577/27.08.2020

CUI (cod fiscal): RO42970615