Metode de plata

Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.la100deberi.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Se va achita si taxa suplimentara de 5 lei afisata pe website si la nivelul comenzii. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul.Aceasta metoda de plata este disponibila doar pentru comenzile in valoare de pana la 1000 de lei.

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata prin serviciul LibraPay oferit de Libra Internet Bank, companie prin intermediul careia se realizeaza plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

- Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele la100deberi.

Garantarea serviciului de plata online cu cardul:

-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele LibraPay. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că LibraPay nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.