Transport si retururi

Modalitati de transport

www.la100deberi se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door sau pick-up. In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

www.la100deberi va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei si international in urmatoarele tari: Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Slovenia, Croatia, Spania, Portugalia, Estonia, Austria, Germania, Danemarca, Letonia, Lituania, Italia, Olanda, Suedia, Elvetia, Grecia, Franta, Luxembourg, Belgia, Finlanda si Irlanda.

Orice comanda plasata in intervalul de Luni ora 12:01 pana Joi ora 12:00, va fi procesata si expediata in ziua de Joi, iar comenzile plasate in intervalul de Joi ora 12:01 pana Luni ora 12:00 vor fi procesate si expediate in ziua de Luni.

www.la100deberi (la100deberi.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

ROMANIA

1. Livrare standard, Luni-Vineri, Livrare in 1-2 zile lucratoare

  • Intre 0 si 199 RON - 15 RON
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199 RON

2. Ridicare colet, Luni-Vineri, max5Kg/colet Livrare in 1-2 zile lucratoare

Pentru coletele cu greutate pana la 5kgmetoda de livrare ce consta in ridicarea personala din locatiile de pick-up din reteaua Coletaria. Se selecteaza locatia din zona in care se doreste ridicarea, clientul primeste un mesaj cu un cod pentru ridicarea coletului, iar in fiecare zi acesta este anuntat cate zile mai are la dispozitie pentru ridicarea comenzii.Comenzile se livreaza la locatiile de pickup in 1-2 zile lucratoare si raman in locatie maxim 5 zile lucratoare.

  • Intre 0 si 199 RON – 8 RON
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199 RON

3. Livrare Rapida, in max2h, Luni-Vineri, 12:00-16:00

Pentru coletele cu greutate pana la 9Kg - metoda de livrare oferita prin intermediul serviciului de curierat rapid BeeFast pentru adresele de livrare din Bucuresti si Ilfov.

  • Bucuresti - 30 RON
  • Ilfov - 48 RON

4. Ridicare din magazin, Luni-Vineri, in programul de functionare 12:00-16:00 la punctul nostru de lucru din Bd.Timisoara, nr.52, sector 6, Bucuresti.

Important: In luna decembrie, fiind o luna in care companiile de curierat sunt foarte aglomerate, pot interveni mici intarzieri (intre 1 si 3 zile).

Recomandare: Pentru livrare la cu ridicare personala din pick-up pointurile noastrse recomanda plata inainte prin partenerul nostru de procesare a platii on-line, LibraPay.ro si ridicarea ulterioara a comenzii.

INTERNATIONAL - Livrarea internationala este valabila doar prin plata online. In cazul in care greutatea coletului depaseste 10kg (echivalentul a 25 de produse) produsele vor fi impachetate in colete suplimentare, fiecare dintre acestea generand acelasi cost de livrare ca primul colet, conform grilei de mai jos (Exemplu: Livrare Europa zona 1 - comanda 48 de produse, vom impacheta in 2 colete pana in 10kg fiecare, costul de livrare - 2 x 35 lei =70 lei)

1. Livrare Europa Zona 1, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 3-5 zile lucratoare - 35 RON

Zona 1 - Ungaria, Bulgaria, Slovacia

2. Livrare Europa Zona 2, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 3-5 zile lucratoare- 45 RON

Zona 2 - Cehia, Polonia, Slovenia, Croatia

3. Livrare Europa Zona 3, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 6-10 zile lucratoare - 65 RON

Zona 3 - Spania, Portugalia, Estonia, Austria, Germania, Danemarca, Letonia, Lituania

4. Livrare Europa Zona 4, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 6-10 zile lucratoare - 80 RON

Zona 4 - Italia, Olanda, Suedia, Elvetia, Grecia

5. Livrare Europa Zona 5, Luni-Vineri, max 10Kg/coletLivrare in 6-10 zile lucratoare - 90 RON

Zona 5 - Franta, Luxembourg, Belgia, Finlanda, Irlanda


Retur

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.


Politicii de rambursare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca au fost deteriorate in timpul transportului. In cazul spargerii/deteriorarii produsului in timpul transportului, AB Craft Delivery SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe proprria raspundere (va acoperi transportul returului si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.